PROJECT DETAILS

CUSTOMER

Private

LOCATION

Gaggiano (MI)

DESCRIPTION

For this new project, the Studio had the aim to completely restyle a building through the creation of a “second skin” which reshapes the original style. The addition of a swimming pool had an important effect on the project: through an innovative and particular frame system connected with the glass (which is very minimal and mirrors light completely) the pool and the trees reflect on the facade almost creating big conceptual paintings.

The renovation affected the inside and outisde of the building, with the use of innovative materials especially for the facade cladding. The fixtures seem like glass windows: you don’t see any metal insert and it appears like a big panel. The project was very innovative, not only in the selection of the materials but also for its tailor-made design, especially for the creation of lights.

Our Works